Mèdia 02/09/2020

Sílvia Barroso, nova directora del diari digital 'El Món'

Substitueix Salvador Cot, l'editor del grup El Món, que ara se centrarà en l'expansió de l'empresa

Albert Castellví Roca
1 min
Sílvia Barroso

BarcelonaLa periodista Sílvia Barroso és des d'aquest dimecres la directora del diari digital El Món, un càrrec que fins ara ocupava Salvador Cot, propietari de la capçalera des de l'octubre passat. Barroso (Barcelona, 1970) dirigia fins ara una altra de les marques del grup El Món, Tot Barcelona, especialitzada en informació local de la capital catalana, i assumeix el nou càrrec amb la missió de "renovar i millorar els continguts informatius i reforçar el projecte periodístic". Abans de fitxar pel grup El Món, Barroso va ser durant vuit anys la cap de l'edició digital de l'ARA (2010-2018) i anteriorment havia dirigit l'Avui.cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La substituta de Barroso al capdavant de Tot Barcelona serà Meritxell M. Pauné (Esplugues de Llobregat, 1985), que fins ara ocupava la subdirecció del mitjà. Per la seva banda, Salvador Cot manté el càrrec d'editor del grup El Món, des del qual treballarà per a "l'expansió del conjunt de capçaleres" que el formen. A més d'El Món i Tot Barcelona, el grup edita Món Terrassa, Vadevi, Balears Vadevi, Vadegust, Món Planeta i Món Esport.

Els canvis en l'organigrama del grup es completen amb la incorporació de Joan Marc Salvador com a director de tecnologia i el nomenament de Nerea Rodríguez, fins ara cap de redacció, com a responsable d'expansió digital i directora de Vadegust.

stats