Mèdia 30/10/2014

Societat Civil Catalana planta TV3 per "falta de pluralitat"

L'organització unionista no envia cap representant al programa '.CAT', amb partidaris i detractors de la independència

Ara
1 min
Ariadna Oltra, presentadora del programa '.CAT'

BarcelonaTV3 ha dedicat el seu programa '.CAT' d'aquest dijous a debatre els arguments a favor i en contra de la independència. Però el programa no ha pogut comptar amb cap representant de la principal organització unionista. Societat Civil Catalana ha declinat assistir al programa amb l'argument que "aquest tipus de debats són una coartada de TV3 per excusar la seva falta de pluralitat i dissimular la seva alineació amb l'estratègia del president de la Generalitat de cara al 9N".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'entitat unionista ha rebutjat la seva participació en el debat amb l'argument que no vol ser "còmplice de l'abús dels mitjans públics de comunicació que, tot faltant a la seva deguda imparcialitat, estan dedicats gairebé en exclusiva a alimentar el moviment seccionista".

Unió, el PSC i el PPC també diuen 'no' a TVC

Però l'organització unionista no és la única que ha plantat la televisió pública del país. A la mateixa hora que TV3 emet el '.CAT', el programa d'informació '2324', no ha tingut cap representant de tres partits catalans, UDC, el PSC i el PPC. El debat, on sí que han participat representants de CDC, ERC, ICV, Ciutadans i la CUP, girava igualment al voltant de la consulta i la independència. Tant UDC com el PSC han declinat la invitació del programa, mentre que el PPC ha adduït problemes d'agenda.

stats