Eurovisió
Mèdia 19/05/2013

El Sueño de Morfeo no creuen que la penúltima posició sigui un resultat "molt dolent"

Asseguren que estan "contents" de l'actuació i que l'experiència "ha valgut la pena"

Efe
2 min

MalmöMalgrat el penúltim lloc obtingut aquest dissabte a la nit al festival d'Eurovisió, on només van rebre vuit vots, els tres components d'El Sueño de Morfeo, que hi van representar Espanya, no tenen la sensació d'haver obtingut un resultat "molt dolent". Raquel del Rosario, David Feito i Juan Luis Suárez han assegurat que hi tornarien l'any que ve sense dubtar-ho, "probablement amb la lliçó més ben apresa", tot i que també creuen que altres intèrprets han de tenir aquesta mateixa oportunitat. En aquest sentit, han agraït la confiança de Televisió Espanyola, que els va escollir per participar al certamen.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, els tres músics han afirmat que se senten "contents" amb la seva actuació, i que l'experiència "per descomptat que ha valgut la pena", fins al punt que tenen ganes de repetir participació en "el xou musical més gran d'Europa". Del Rosario ha afegit que es va sentir tranquil·la sobre l'escenari i que va notar que la de dissabte va ser la seva actuació "més natural". De fet, diu, es va atrevir a fer coses que no estaven planejades.

Preguntats per les possibles raons del seu pobre resultat, els components del grup han preferit esperar abans de fer-ne una anàlisi personal. "Potser no era la cançó adequada, potser no ho fos l'escenografia", han explicat. També han reconegut que han trobat a faltar la participació de països que tradicionalment havien votat Espanya, com és el cas de Portugal i Andorra, tot i que també han admès que amb el "vot veïnal" no n'hi ha prou per guanyar.

Orgullosos del seu tema, 'Contigo hasta el final', han afirmat que per ells sempre serà una cançó "important" del seu repertori, i que sens dubte la passejaran aquest estiu pels concerts que faran.

stats