EL RADAR
Mèdia 16/06/2015

Telecinco adaptarà ‘Got talent’ després del seu pas per Cuatro

Núria Juanico
2 min
Telecinco adaptarà ‘Got talent’ després del seu pas per Cuatro

BarcelonaTelecinco no es rendeix. Set anys després de barallar-se amb Cuatro per adaptar Got talent, el canal de Mediaset n’ha aconseguit els drets. Així, Telecinco recupera el format que Cuatro va emetre el 2009 amb el programa Tienes talento, que van presentar Núria Roca i Eduardo Aldán amb un jurat format per Natalia Millán, Miqui Puig i Josep Vicent. Aleshores Cuatro (que formava part de Sogecable) va acusar Telecinco de plagi perquè, al mateix temps, el canal va posar en marxa Tú sí que vales, un altre espai en què els concursants havien de mostrar el seu talent i que va produir Gestmusic.

Ara Telecinco ha obert el càsting del nou programa, que es dirà Got talent España i estarà produït per FremantleMedia. El concurs s’adreça a artistes de diverses disciplines com el cant, el ball, la màgia i l’humor, que pujaran a l’escenari perquè els valorin quatre personatges famosos. Aquest jurat decidirà qui mereix passar a la següent fase del programa.

Got talent va néixer el 2006 als Estats Units de la mà de Simon Cowell. En la versió britànica el programa ha servit de trampolí per a artistes com Susan Boyle, amb més de 20 milions de discos venuts, i Paul Potts, que va captivar el públic amb la interpretació de Nessum dorma. L’edició de l’any passat va impulsar a la fama la boyband Collabro, que va protagonitzar una gala final amb un 47% de quota de pantalla i 12,7 milions d’espectadors. El programa s’ha adaptat a 68 països i acumula una audiència de més de 500 milions d’espectadors a tot el món. La versió britànica s’ha convertit en el xou d’entreteniment més vist de l’última dècada.

stats