Mèdia 15/06/2015

Telecinco adaptarà 'Got Talent' després del seu pas per Cuatro

La cadena obre el càsting del programa, que s'adreça a artistes de diverses disciplines

Ara
1 min
Susan Boyle en la seva actuació a 'Got Talent'

BarcelonaTelecinco no es rendeix. Set anys després de barallar-se amb Cuatro per adaptar 'Got Talent', el canal de Mediaset n'ha aconseguit els drets. Així, Telecinco recupera el format que Cuatro va emetre el 2009 amb el programa 'Tienes talento', que van presentar Núria Roca i Eduardo Aldán. Aleshores Cuatro (que formava part de Sogecable) va acusar Telecinco de plagi perquè, al mateix temps, el canal va posar en marxa 'Tú sí que vales', un altre espai en què els concursants havien de mostrar els seus talents i que va produir Gestmusic.

Ara Telecinco ha obert el càsting del nou programa, que s'anomenarà 'Got Talent España' i serà produït per FremantleMedia. El concurs s'adreça a artistes de diverses disciplines com el cant, el ball, la màgia i l'humor, que pujaran a l'escenari perquè els valorin quatre personatges famosos. Aquest jurat decidirà qui mereix passar a la següent fase del programa.

'Got Talent' va néixer el 2006 als Estats Units de la mà de Simon Cowell i ha servit de trampolí per a artistes com Susan Boyle, amb més de 20 milions de discos venuts, Paul Potts, que va captivar el públic amb la interpretació de 'Nessum dorma', i el grup Collabro. El programa s'ha adaptat a 68 països i acumula una audiència de més de 500 milions d'espectadors en àmbit mundial. La versió britànica s'ha convertit en el xou d'entreteniment més vist de l'última dècada.

stats