Mèdia 23/03/2015

Telecinco recupera ‘La Voz’ per lliurar la batalla dels dilluns

Laura Pausini i Alejandro Sanz s’incorporen com a ‘coaches’ del programa

Amalia Alonso
2 min
Telecinco recupera ‘La Voz’ per lliurar la batalla dels dilluns

BarcelonaTelecinco rescata un dels seus formats més potents, La Voz, i s’anima la confrontació per l’audiència dels dilluns. El concurs musical que escull els participants només per la veu -ja que durant les proves no es veu la persona que canta- ocuparà a partir d’avui el prime time de la cadena, a les 21.50 h. Així, l’espai presentat per Jesús Vázquez i Tania Llasera relleva Los nuestros, la minisèrie de la cadena que va acabar la setmana passada. El concurs, que arriba a la tercera edició, no descansarà durant la Setmana Santa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En aquesta ocasió, els encarregats de seleccionar els 56 participants d’entre un centenar d’aspirants seran Laura Pausini, Alejandro Sanz, Malú i Antonio Orozco. Malú és l’única que ha format part de l’equip de coaches des de la primera entrega del programa, ja que Orozco s’hi va incorporar a la segona edició. En canvi, Pausini i Sanz coneixen el format perquè van ser jutges a la versió mexicana, però debuten a Espanya. La cadena juga en aquesta tercera edició la carta de la rivalitat entre els membres femenins del jurat. A més, hi col·laboraran José Mercé, Álex Ubago, Rosario Flores i Pablo López. Ells s’ocuparan d’assessorar el jurat durant las batallas, la segona fase del concurs.

Tots els membres del jurat estan d’acord que el propòsit d’aquest concurs és descobrir talent, però el xou no especifica com es concreta això un cop acaba el programa. “Telecinco ha de donar més espai al guanyador i Universal posar-hi més diners”, va reclamar Pausini a la presentació de La Voz 3. A continuació, Malú va recordar l’èxit que han tingut alguns dels artistes que han sortit del programa: David Barrull, el guanyador de la segona edició, i Paula Rojo, participant de la primera, estan treballant en els seus projectes musicals. Tots dos van aparèixer en diversos espais de la cadena. En canvi, l’estil heavy de Rafa Blas, triomfador de la primera emissió del talent show, no ha rebut el mateix suport.

En aquesta tercera edició hi haurà algunes novetats respecte als anys anteriors per acostar als espectadors la tensió que es viu a plató. Per una banda, un teló amagarà la identitat dels candidats i, per tant, des de casa tampoc es coneixerà l’aspecte de la veu que se sentirà. D’aquesta manera, l’equip del programa pretén transmetre l’experiència que viuen els coaches abans d’escollir els concursants. A més, hi haurà una aplicació mòbil disponible perquè el públic interactuï minut a minut amb el programa i pugui rebre continguts exclusius.

El duel pel ‘prime time’

L’estrena de La Voz 3, en principi, estava planejada per coincidir amb El Ministerio del Tiempo, de La 1, i Casados a primera vista, d’Antena 3: tots dos són espais que es mouen per sota dels tres milions d’espectadors. Tot i això, els bons resultats d’audiència que es preveuen per al concurs conduït per Jesús Vázquez han provocat que Atresmedia, la seva rival, mogui peça. A partir d’avui, el seu dating show s’emetrà els dimarts. Per contra, els tres últims episodis de Bajo sospecha -que arrossega un notable 19,7% de share i 3,8 milions d’espectadors- seran la seva aposta per al prime time dels dilluns i per mirar de parar els peus a Mediaset.

stats