Mèdia 20/08/2021

La 1 renova ‘La noche D’ de Dani Rovira

El programa d’humor tindrà importants novetats i més col·laboradors

Valentina Neira
1 min
Dani Rovira i els col·laboradors de la primera temporada de 'La noche D'

BarcelonaDani Rovirà tornarà a presentar La noche D en la seva segona temporada a La 1. També hi haurà incorporacions a l’equip de col·laboradors que acompanyaven el presentador en la primera temporada, format per Lara Ruiz, Pepe Viyuela, Cristina Medina, David Perdomo i Antonio Resines, que en aquesta segona etapa no podrà participar per problemes d'agenda.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El format d’humor, que es va emetre setmanalment a principis del 2021, encara no té data d'estrena fixada. La cadena té previst recuperar el programa, que està en fase de preproducció, a partir de setembre i començar les gravacions a principis d’octubre. Així i tot, el fet de comptar amb molts convidats pot fer que s’alteri el calendari.

No és d'estranyar que la cadena pública opti per renovar el format, perquè, tot i que l’emissió s’enfrontava a continguts com Mujer, les dades d’audiència a tot l'Estat van ser molt positives per als deu capítols de La noche D. El programa, amb 1.210.000 espectadors, va obtenir un 10,2% de quota de pantalla que va superar la mitjana de La 1, d’entre 8,6 i 9,8%. 

stats