Televisió
Mèdia 12/07/2013

La televisió italiana prepara la seva versió de 'Polseres vermelles'

El rodatge de l'adaptació, la primera que es farà, comença dilluns

Ara
1 min

BarcelonaEl primer canal de la RAI, la televisió pública italiana, emetrà la temporada que ve la seva adaptació de la sèrie 'Polseres vermelles', segons ha informat aquest divendres TV3. Dilluns es començarà a rodar a la regió de la Pulla aquesta producció, que portarà per títol 'Braccialetti rossi' i que dirigirà Giacomo Campiotti, un "expert en grans produccions italianes", segons TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La versió italiana de la sèrie, una coproducció entre la productora espanyola Big Bang Media, la italiana Palomar, Funwood Ibérica i la RAI serà la primera que es farà realitat, però no l'última. Entre altres, hi ha pendent encara la que Steven Spielberg vol fer per als Estats Units. A més, la ficció original ja s'ha vist, a banda d'Espanya –a través d'Antena 3, que n'acaba d'estrenar la segona temporada i de TNT–, a Mèxic –on l'emet TV Azteca– i als Estats units –de la mà de VMe–.

Segons TV3, 'Braccialetti rossi' serà "una de les apostes importants de ficció per a la temporada que ve" de la RAI. A més d'importar la sèrie, la cadena també ha copiat el mètode de producció, i durant la setmana prèvia al rodatge ha reunit els actors que la protagonitzaran per treballar en "dinàmiques de grup" i aconseguir així "aquesta unió en la vida real que transmet autenticitat a través de la petita pantalla".

stats