Mèdia 20/02/2016

La segona entrega de ‘Togetherness’ arriba amb més vides agredolces

N.j.
1 min
L’amistat i l’amor tindran un paper clau a la sèrie.

BarcelonaFracassos vitals, desencants i somnis frustrats reapareixen amb la segona temporada de Togetherness, que s’estrena dilluns a la una de la matinada a Canal+ Series en versió original subtitulada. La comèdia dels germans Mark i Jay Dupass recupera les vides dels quatre protagonistes un temps després del final de la primera entrega.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En els nous episodis, l’Alex (Steve Zissis) ha fet un canvi radical. Aquest actor empresonat pel seu físic ja pot pagar les factures, en bona part gràcies al paper d’un vampir que interpreta en una sèrie de televisió. A més, ha deixat enrere el sotrac emocional que va viure amb la Tina (Amanda Peet) i manté una relació apassionada amb la Christy (Ginger Gonzaga). La vida de la Tina al costat d’en Larry (Peter Gallagher ) també li portarà estabilitat, tot i que ella trobarà a faltar les bogeries del passat. D’altra banda, en Brett (Mark Dupass) està entusiasmat amb la idea de recuperar el seu matrimoni, però a la Michelle (Melanie Lynskey) la rosega la culpa i no l’hi posarà gens fàcil.

Amb una òptica agredolça però plena de tendresa, Togetherness es tornarà a capbussar en els problemes existencials dels seus personatges, que seguiran aferrats als somnis de joventut. Malgrat la pàtina de desencisos i nostàlgia de la ficció, l’amistat i l’amor jugaran un paper fonamental en aquesta temporada i encomanaran als quatre protagonistes les ganes de fer el cor fort i tirar endavant.

stats