Mitjans públics
Mèdia 23/08/2012

Els toros tornaran a TVE el 5 de setembre

Les corrides havien desaparegut de la televisió pública fa sis anys

Ara
1 min
Les corrides van desaparèixer de la graella de TVE el 2006. A la imatge, lídia del dia abans que la Monumental de Barcelona tanqués com a recinte taurí.

BarcelonaLes corrides de toros tornaran a Televisió Espanyola el 5 de setembre, sis anys després de la seva desaparició de la televisió pública estatal. La cadena ha enviat un comunicat en què confirma la notícia de la propera retransmissió de la Feria de Valladolid. "Serà la primera d'una breu però simbòlica sèrie de festejos taurins, encara per determinar, però tots ells de gran tradició o amb cartells amb figures indiscutibles del toreig, que la televisió pública espanyola té pensat retransmetre", explica la cadena en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tant els toreros que hi participaran –El Juli, Manzanares i Talavante– com l'empresari de la plaça, Toño Matilla, han renunciat a cobrar drets d'imatge, la qual cosa ha facilitat l'acord amb TVE, que no hi hauria pogut fer front com a conseqüència de les dificultats econòmiques en què es troba. El diari 'El Mundo' assenyala que el president del Senat, Pío García Escudero, ha sigut la figura clau perquè la negociació entre Matilla i el president de RTVE, Leopoldo González-Echenique, arribés a bon port.

stats