Mèdia TV 03/06/2023

'Eufòria' tindrà final femenina: qui són les tres finalistes del concurs?

El 'talent show' de TV3 decidirà la guanyadora de l'edició d'aquest any divendres vinent

2 min
Una imatge d'arxiu de la segona edició d''Eufòria'

BarcelonaEufòria, el talent show de TV3, tindrà una final integrada exclusivament per dones. La gala decisiva per conèixer qui s'endurà el premi del concurs, que consisteix en una carrera discogràfica i cantar la cançó de l'estiu de TV3 al costat de Lildami, tindrà lloc divendres vinent. El públic del programa ha triat que siguin tres dones concursants les que aspirin a ser considerades com la millor veu de Catalunya i es disputin la tan desitjada carrera musical. Aquestes són les candidates a agafar el relleu de Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició:

Alèxia

21 anys

Alèxia

Alèxia Pascual, de Constantí (Tarragona), va ser la primera a ser escollida finalista, ja que el públic la va triar per votació popular en la primera semifinal. A la segona semifinal, quan ja no es jugava res perquè tenia garantida la plaça a la final, va cantar una versió de Barbra Streisand de Memory, tema principal del musical Cats. Durant el seu pas pel concurs ha sigut favorita en tres ocasions.

Abans d'entrar a Eufòria va estudiar teatre musical a l'Institut del Teatre i va treballar com a cantant de diversos espectacles de Port Aventura, en concret a la zona Sésamo Aventura, inspirada en Barri Sèsam, i també a l'espectacle Can Can West. Filla d'una educadora infantil i un químic, també ha sigut professora a l'Espai Escènic de Gavà.

Jim

20 anys

La Jim és una de les finalistes d''Eufòria'

Jimena Jim Gómez va estar a punt de marxar del concurs en la primera gala, quan va quedar en el grup dels sis concursants en la zona de perill, i ara serà finalista del concurs. D'ençà que es va salvar de miracle en la primera gala, no ha perdut cap oportunitat per demostrar el seu caràcter rocker, tot i que la seva confirmació al programa va arribar amb Toy, una cançó allunyada del seu gènere preferit.

Nascuda a Granollers, és monitora de lleure i swing. És alumna del combo Mr. Againsts Beat de l'Escola Municipal de Música de les Franqueses, i toca el piano i la guitarra com a acompanyament.

Carla

23 anys

Carla, una de les finalistes d''Eufòria'

Després de quedar-se a les portes d'entrar a la primera edició d'Eufòria, Carla Miralda, de Terrassa, ha aconseguit no només ser concursant de la segona temporada, sinó aspirar a ser-ne la guanyadora. La Carla, que va estudiar educació i és professora de música, forma part de la coral Ohana i toca la guitarra i l'ukelele. En la segona semifinal, en la qual ha obtingut el pas a la final, ha mostrat les seves dues cares musicals: una de més moguda i fora de la seva zona de confort amb la cançó When love takes over, de David Guetta; i la més clàssica amb el tema La rosa, del musical El Petit Príncep. Aquesta última cançó l'ha interpretat davant d'Elena Gadel, membre del jurat i una de les actrius i cantants que més vegades ha cantat aquest tema.

stats