Polèmica

Jordi Cruz i la concursant de 'Masterchef' Tamara fan les paus i reapareixen junts a les xarxes

Tots dos han volgut desmentir la polèmica pel tracte del xef a la participant del concurs

2 min
Jordi Cruz i Tamara

BarcelonaDesprés d'una setmana de crítiques i polèmica, el xef Jordi Cruz i la concursant de MasterChef Tamara han escenificat la seva reconciliació a les xarxes socials. En la darrera emissió del concurs de cuina, Tamara va anunciar que deixava el programa perquè no se sentia bé per continuar, una decisió que Cruz i la resta de membres del jurat no es van prendre gens bé. Tots tres li van retreure que hagués ocupat una plaça que podria haver estat aprofitada per una altra persona. Ara el xef i l'exconcursant han volgut desmentir un enfrontament en un directe que van fer diumenge des del perfil d'Instagram de Cruz i en el qual van assegurar que el moment es va "tergiversar una mica".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que asseguren que el moment s'ha tret de context, RTVE va anunciar dissabte que havia decidit retirar de la seva plataforma l'episodi de la polèmica. "La corporació ha eliminat de RTVE Play i de les seves xarxes l'últim programa de MasterChef. Lamentem l'emissió d'un contingut que no hauria d'haver passat. La direcció ha reforçat els controls interns per evitar episodis similars", van anunciar a través de X.

Bona sintonia entre el cuiner i la concursant

"Ahir estava preparant aquest directe i per coses de l'atzar vam poder contactar amb la Tamara. Vam parlar de la possibilitat d'aparèixer aquí i de donar la nostra opinió sobre el que ha passat", diu Cruz a l'inici del directe. El cuiner assegura que ell només diu coses "amb caràcter" a persones també "amb caràcter", com Tamara. Durant la conversa amb el xef, la concursant assegura que de salut mental està "fantàstica", un comentari amb el qual vol acabar amb el discurs que el programa va menystenir el seu benestar emocional quan ella va anunciar la intenció d'abandonar. "En el moment que entres a viure aquesta experiència t'adones que certes coses no t'agraden, com en una feina o una carrera que comences a estudiar i no t'agrada. I te'n vas. Però de «no estic bé» a «tinc problemes mentals»...", reflexiona l'exconcursant.

Cruz s'excusa dient que si va ser dur amb Tamara és perquè forma part de l'espectacle televisiu. "Estem fent tele, no sé si algú se n'ha adonat. Jo m'ho prenc molt seriosament. Quan la càmera es posa en marxa, jo em poso més seriós. Sí, disculpeu-me. Fa 12 anys que em poso molt seriós. He ficat la pota? Ho puc dir millor? Segur que sí. Quan algú decideix anar-se'n de casa meva li dono la mà encara que em molesti. Però a MasterChef estem fent tele", diu el cuiner.

Cruz afegeix que ell ha patit problemes d'ansietat i que, així i tot, no se sent preparat per opinar sobre qüestions de salut mental perquè ell és cuiner. "A MasterChef parlem de superació, evolució, actitud, de voler superar-te. No pretenem enfonsar a ningú, ni atacar a ningú", diu.

stats