'Els matins' nega haver censurat l'escot de Patrícia Plaja, portaveu del Govern

El programa assegura que només han intentat solucionar una situació que han "percebut" com a incòmoda, tot i que la convidada no s'ha queixat

2 min
Patrícia Plaja en un moment de l'entrevista de TV3

Els matins ha negat avui a través de les seves xarxes socials que hagi censurat l'escot de Patrícia Plaja, portaveu del Govern, a qui s'ha entrevistat en directe des del plató del programa. La periodista Anna Punsí assegurava en un tuit que, durant una pausa de 25 segons per posar un vídeo, el programa havia decidit treure-li l'americana a Plaja i posar-li agulles a la samarreta per apujar la peça de roba i que no se li veiessin els pits. A més, la periodista afegia que un dels rètols sobreimpressionats també havia quedat més amunt per tapar l'escot.

Arran de la polèmica, TV3 ha aclarit que en cap moment s'ha volgut censurar l'escot de la convidada i que totes aquestes mesures s'han pres perquè havien percebut que Plaja se sentia incòmoda. "Durant l'entrevista amb Patrícia Plaja hem resolt en directe una situació que percebíem incòmoda per a l'entrevistada, perquè ella mateixa s'ajustava el top. La realització del programa ha estat com sempre i no hi ha hagut cap censura", ha explicat el programa a través de les seves xarxes. Des de Presidència remarquen que ha estat el programa qui ha percebut la situació com a incòmoda, però que Plaja en cap moment s'ha manifestat en aquest sentit.

Punsí no ha estat l'única periodista que ha acusat Els matins de censurar l'escot de la portaveu del Govern. També ho ha fet des del mateix plató del programa Mayka Navarro, que s'ha mostrat indignada pel que considerava que era una manera d'amagar els pits de Plaja. "Vull reivindicar la pitrera de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, que de manera incomprensible ha sigut censurada durant l'entrevista", ha dit Navarro, que tot seguit s'ha obert una mica el seu escot. La periodista ha acabat la seva intervenció fent referència a la cançó de Rigoberta Bandini Mamá, en la qual es pregunta per què a la societat li fan tanta por els pits de les dones. "A mi els pits de Patrícia Plaja no em fan cap mena de por, al contrari. Trobo que ella ha de vestir com li doni la gana i si té pits, amb tot el respecte per l'audiència, que els ensenyi", ha rematat Navarro.

stats