'Eufòria' ja té els seus tres finalistes: serà la final més masculina de la història del programa

Maria i Lluís s'uneixen al Julien, que ja tenia garantit el pas a la final després de la primera semifinal

3 min
La Maria, el Lluís i el Julien

BarcelonaLa tercera temporada d'Eufòria ja té els seus tres finalistes, que competiran per un contracte discogràfic. El Julien, el Lluís i la Maria aspiren a ser els guanyadors d'una edició que ha estat marcada per l'humor, amb moments còmics protagonitzats principalment per Marta Torné, presentadora del programa, i Jordi Cubino, director musical del talent show. En la semifinal, aquesta sorprenent i inesperada parella còmica s'ha atrevit a oferir un duet musical, un instant surrealista que ja forma part de la història del programa. Torné i Cubino han cantat la versió en català d’Endless Love, de Lionel Richie i Diana Ross.

Però més enllà d'aquests moments còmics, la semifinal ha estat marcada per l'emoció de descobrir els noms dels finalistes. El Lluís i la Maria s'han unit al Julien, que ja va ser triat com a finalista en la primera semifinal. Repassem tot el que cal saber dels tres concursants abans de la final.

Julien

30 anys

El Julien en una de les actuacions

El Julien ha arribat a la segona semifinal amb la tranquil·litat de saber que ja era finalista perquè així ho va decidir el públic en la gala anterior després de veure'l interpretar Industry baby, de Lil Nas X i Jack Harlow. Per presentar candidatura com a possible guanyador de la tercera edició, ha cantat el hit Baby don't hurt me, de David Guetta, Anne-Marie i Coi Leray, que ha convertit el plató d'Eufòria en una discoteca.

Nascut a Perpinyà, el Julien és el gran favorit per guanyar la tercera edició del talent show de TV3. En cinc ocasions ha sigut el preferit, fos perquè el jurat l'escollia o perquè el públic el votava com el millor de la gala. Locutor de ràdio, durant els càstings va explicar amb humor que va començar a fer música per intentar lligar a la platja, però que l'estratègia no va funcionar gaire bé i va deixar els flirtejos de banda per centrar-se en la guitarra. Tot i que sobre l'escenari no ho sembla, es defineix com a tímid i assegura que la música l'ha ajudat a "alliberar-se". Apassionat dels jocs de taula i el món medieval, l'actuació imprescindible del seu pas pel programa és Papaoutai, de Stromae.

Maria

26 anys

La Maria en una de les actuacions

Malgrat que mai ha estat favorita, és segurament una de les concursants més regulars d'aquesta edició. Una de les seves característiques més destacades és la seva capacitat interpretativa, que ha pogut demostrar a la semifinal cantant Creep, de Radiohead, himne no oficial de totes aquelles persones que alguna vegada s'han sentit estranyes, i M'agrada, de Gertrudis, Macaco i David Ros. Amb 26 anys, la Maria és actriu de doblatge i locutora i viu entre Barcelona i La Rioja. Una de les seves actuacions més destacades és la interpretació que va fer de Llença't, de Lax'n'Busto, un tema molt conegut que va portar al seu terreny.

Lluís

28 anys

El Lluís al programa

Diuen que a la tercera va la vençuda, però en el cas del Lluís ha estat a la segona. Aquest psicòleg i músic de carrer de Lleida es va presentar a l'edició de l'any passat, però no va aconseguir passar dels càstings. Ara té la possibilitat de guanyar la tercera temporada del concurs. A la semifinal ha cantat Que esclati tot, de Siderland, que ja va haver d'interpretar als càstings, i l'emocional This is the last time, dels Keane. El Lluís va ser favorit a la gala 9 gràcies al tema Beautiful things, de Benson Boone.

Deixant de banda motius musicals, el Lluís també ha estat protagonista en aquesta edició per la seva història d'amor amb la Misty, concursant que també ha arribat a la segona semifinal. El programa ha aprofitat això i a la primera semifinal els va fer cantar junts Shallow, d'Ha nascut una estrella.

@som3cat 💞 A veure, un moment, què està passant aquí, Lluís i Misty? 💞 #Eufòria3Cat #talent #música #show #martatorne #estiktokat #tikokencatalà ♬ sonido original - 3Cat

La segona semifinal de la tercera temporada va liderar el prime time de divendres amb un19,5% de quota de pantalla i 288.000 espectadors. Amb aquestes dades va aconseguir imposar-se en nombre d'espectadors al seu principal competidor a la franja, Tu cara me suena, que va tenir 260.000 espectadors (van empatar en quota de pantalla).

stats