Mèdia 29/09/2015

TV3 estrena aquest dimecres 'Catalunya Experience', un programa per descobrir el país

Ara
1 min
Una imatge del primer capítol de 'Catalunya Experience' / CCMA

BarcelonaTV3 inicia aquest dimecres (22.40) un viatge per Catalunya, a través del qual vol descobrir els millors paisatges, festes i tradicions del país a viatjants estrangers, però també als seus espectadors. Es tracta de 'Catalunya Experience', un format dirigit per Xavier Brichs i presentat per l'actriu Ivana Miño ('Vendelplà', 'Gran Nord') que en cada capítol acompanyarà una persona estrangera en una ruta per diferents punts de Catalunya durant una setmana.

'Catalunya Experience' pretén "ensenyar el país de manera fresca, lluminosa i espontània", en paraules del seu director, per la qual cosa utilitza imatges gravades amb càmeres d'última generació, 'drones' o 'timelapses', amb la finalitat d'aconseguir un "'look' cinematogràfic".

Com que els protagonistes de l'espai són estrangers, les seves converses amb la presentadora es van gravar originàriament en anglès. A través del sistema dual, TV3 permetrà veure els capítols en versió original o bé en una versió que combina doblatge i subtítols.

stats