Mèdia 22/07/2017

TV3 modifica la graella d'aquest dissabte per tornar a emetre 'Las cloacas de Interior' en 'prime time'

La conselleria d'Exteriors ha fet arribar l'enllaç del documental als governs d'arreu del món

Ara
2 min

BarcelonaTV3 reemetrà finalment en 'prime time' 'Las cloacas de Interior'. La televisió pública havia anunciat en un primer moment que el documental es podria veure aquest dissabte a partir de les 19.00, però a última hora ha modificat la graella i l'oferirà a les 22.00. En un gest inèdit, la televisió pública emetrà dos cops en només cinc dies un mateix contingut en la franja de màxima audiència.

La primera emissió, dimarts a la nit, va ser un èxit d'audiència, amb 766.000 espectadors i un 30,1% de quota de pantalla. Es tracta de les millors dades obtingudes mai pel 'Sense ficció' des que es va estrenar l'any 2009, i també del tercer registre més alt d'aquesta temporada per a una emissió no esportiva.

A més, TV3 ja ha desactivat les limitacions geogràfiques que dificultaven veure el documental a través del servei 3alacarta. Des d'aquest divendres, el documental es pot veure a través de la web de la televisió pública des de qualsevol lloc del món. També està disponible al canal de YouTube de Mediapro i a la plataforma Tviso.

Entre les persones que podran veure 'Las cloacas de Interior' a través d'internet hi ha els responsables de la diplomàcia de tots els països del món. Tal com fa de manera periòdica, el departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat ha fet arribar aquest divendres un nou memoràndum a les cancelleries de tot el món en què explica que aquest documental ha aportat "noves proves" de la "persecució ideològica i política" que té lloc a Espanya. Després d'oferir un resum del contingut del treball, ofereix també un enllaç per veure'l subtitulat en anglès a través de YouTube.

Fins ara, només TV3, IB3 i ETB2 han emès el documental, però aquest dilluns arribarà als televisors d'arreu de l'Estat gràcies a Gol, el canal en obert de Mediapro que, de forma excepcional, deixarà de banda els continguts esportius per difondre un treball d'investigació periodística produït per la mateixa productora i dirigit pel seu màxim responsable, Jaume Roures.

stats