Mèdia 01/02/2016

TVE escull avui el representant a Eurovisió amb un programa especial

N.j.
1 min
TVE escull avui El representant a Eurovisió amb un programa especial

BarcelonaTelevisió Espanyola (TVE) posarà avui nom i cognoms al representant espanyol de la 61a edició del Festival d’Eurovisió, que se celebrarà al maig a Estocolm. Per escollir l’artista que competirà per Espanya, La 1 emet avui a dos quarts d’onze de la nit el programa especial Objetivo Eurovisión. En aquest espai, presentat per Anne Igartiburu, els sis candidats a participar en el festival europeu presentaran les seves propostes musicals i un jurat seleccionarà la guanyadora.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els sis artistes que actuaran a Objetivo Eurovisión són Xuso Jones, Salvador Beltrán, Maverick, María Isabel, Electric Nana i Barei. Els joves, d’entre 20 i 34 anys, defensaran les seves cançons al davant d’Edurne, que l’any passat va representar Espanya al concurs; Loreen, que va guanyar el certamen del 2012, i Carlos Marín, membre del quartet internacional Il Divo. A més d’ells tres, que formaran el jurat del plató, el programa també incorporarà un jurat internacional i el vot del públic per seleccionar el guanyador de la gala musical.

Entre les cançons que es presentaran n’hi ha tres en anglès i tres en castellà. La setmana passada, TVE va suggerir als candidats que s’hi presenten en anglès que introduïssin algun fragment en castellà a les seves peces musicals. Segons va dir la cadena a Europa Press, aquesta recomanació als artistes “no es tractava d’una imposició, sinó d’una suggerència”.

stats