Televisió
Mèdia 21/12/2013

TVE atura a l'últim moment el retorn de Xavier Sardà, segons Vertele

El presentador tenia a punt una versió renovada de 'Juego de niños' que havia de veure la llum durant els propers mesos

Ara
2 min

BarcelonaEl consell d'administració de Radiotelevisió Espanyola va tombar, en la reunió de dijous, el projecte de programa amb què Xavier Sardà havia de tornar a la televisió pública a principis del 2014. Segons el portal Vertele, el mateix Sardà ha explicat que feia "nou mesos" que havia començat a treballar en aquest projecte, que havia de recuperar l'esperit de 'Juego de niños' –un concurs que ell mateix havia conduït entre el 1990 i el 1991 a La 1–, i que ja havia rebut el vistiplau de la direcció de la cadena per tirar-lo endavant. "Tot i així, contra tot pronòstic, dijous, algú de dalt els va desautoritzar i ha tombat el programa", ha lamentat el presentador.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sardà assegura que la direcció de TVE estava "entusiasmada" amb la idea de "resuscitar l'esperit de 'Juego de niños'", i afegeix: "Crec que l'equip directiu de TVE està estupefacte per la decisió presa per sobre d'ells". "No m'agradaria estar en el seu lloc, perquè en la meva opinió és una desautorització, els han posat en entredit", continua.

En declaracions a Vertele, Sardà lamenta la decisió especialment "per tota la gent que havia de ser contractada, que hi havia posat la il·lusió i la feina, i que ara es queda sense feina", i, tot i que no s'atreveix a considerar-ho una decisió "política" sí que assenyala que "molt tècnica no sembla".

El nou programa, que s'havia de fer a través de la productora Visiona –que ja havia produït 'Dutifrí', presentat pel mateix Sardà–, havia de recuperar el plantejament de 'Juego de niños', el programa amb què Sardà va debutar com a presentador a principis dels anys 90. Es tractava d'un concurs en què els participants havien d'endevinar paraules a partir de les pistes que els donaven diversos nens.

stats