Mèdia 23/10/2012

Twitter es diverteix amb el 'Som Catalunya' interpretat pel 'primo de Zumosol' a TV3

Els internautes fan bromes amb la cançó, cantada i composta per Sergio Medialdea –l'actor que interpretava el 'primo de Zumosol'– i el seu grup a 'Els matins'

Ara
1 min

BarcelonaEl Twitter bull, des d'aquest dimarts al matí, amb l'etiqueta #somcatalunya, que fa referència a la cançó, amb el mateix títol, que ha interpretat a 'Els matins de TV3' el cantant Sergio Medealdea acompanyat del seu grup.

'Som Catalunya', composta per Medialdea el 2006, compta amb lletres com "Una terra d'oportunitats, on els teus somnis es fan realitat" o "Mai ens prendran la nostra llibertat, i ara Catalunya no s'aturarà", i destaca aspectes del país com "les millors platges", "el millor cava", el surrealisme de Dalí o els Jocs Olímpics del 1992.

Des de l'actuació al programa, els usuaris de la xarxa social han ironitzat amb tuits com "I no segresten preventivament l'emissió d'això i sí la del Bestiari Il.lustrat?!", "La cançó de #somCatalunya podria ser pitjor, podria tenir GRALLESIntereconomia fabricant independentistes i ara TV3 fabricant federalistes asimètrics".

Medialdea havia estat el protagonista d'un anunci dels sucs Zumosol, en què interpretava el popular 'primo de Zumosol'. L'actor es va donar a conèixer amb el seu nom real en una aparició al programa 'Los mejores años', presentat per Carlos Sobera.

stats