Mèdia 21/06/2017

El programa de Vador Lladó i Ruth Jiménez a TV3 es dirà 'Tarda oberta'

El dirigirà Oriol Jara, i Pol Izquierdo en serà el subdirector

Ara
1 min
Ruth Jiménez

Barcelona'Tarda oberta'. Aquest és el títol del nou programa que presentaran, a partir del setembre, Vador Lladó i Ruth Jiménez a les tardes de TV3, segons ha informat la cadena. L'espai ocuparà la franja actual del 'Divendres', que s'acomiadarà el mes que ve després de 8 temporades.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Oriol Jara, que ha treballat com a guionista a programes com 'Polònia' i 'Crackòvia', serà el director del magazín, mentre que la subdirecció recaurà en Pol Izquierdo, que fins ara ha dirigit –i en alguns casos, presentat– diversos programes del departament de Nous Formats de TV3, com 'Emergències', 'No serà fàcil', 'La meva', 'Veterinaris' o 'Caçadors de bolets'.

'Tarda oberta' serà produït per Mediapro i va ser escollit per la direcció de TV3 després de valorar els diversos projectes que s'havien presentat per ocupar la franja. De moment encara no s'ha informat sobre els continguts ni l'estructura del programa, que es vol que sigui "atractiu, innovador i àgil", amb un pes important de l'entreteniment i amb elements també d'actualitat i vinculats al territori.

stats