Mèdia 29/07/2015

Vodafone també emetrà la Lliga i la Copa

Ha comprat els drets de les competicions a Telefónica, que els oferirà igualment a través de Movistar+

Ara
1 min
Incorporar la Lliga suposarà una empenta important per a la nova marca Movistar+, fruit de la compra de Canal+ per part de Telefónica, que va començar a funcionar dimecres mateix.

BarcelonaLa Lliga de futbol també es podrà veure a a través de Vodafone TV. La companyia de telecomunicacions ha comprat a Telefónica els drets d'aquesta competició i de la Copa del Rei, que igualment es podran veure per Movistar+.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fa tres setmanes, Telefónica va arribar a un acord amb la Lliga que li permetia oferir aquests dos tornejos a Espanya durant la pròxima temporada a canvi de 600 milions d'euros, però en compliment de les condicions que va fixar la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) per autoritzar la compra de Canal+ per part de Telefónica, que va donar lloc a Movistar+, aquesta nova plataforma estava obligada a posar tots els seus canals 'premium' a disposició de la resta d'operadors, que tenen dret a comprar-ne com a màxim un 50%.

Entre els canals escollits per Vodafone hi ha els futbolístics, la qual cosa li permetrà oferir també un dels continguts més valorats per les plataformes de televisió de pagament. Segons ha informat la companyia en un comunicat, els clients de Vodafone TV podran veure els deu partits de cada jornada de primera divisió –inclosos tots els del Barça i el Madrid i els dos clàssics–, a més de la Copa del Rei.

A més, segons informa el portal Ecoteuve, Orange també ha adquirit els drets d'emissió de la Lliga a Telefónica, i podrà oferir la competició als seus clients. Aquest mateix mitjà assegura que cadascuna de les dues plataformes ha pagat uns 50 milions d'euros per aquests continguts.

stats