Periodisme

Vols fer de periodista aquest estiu a l'ARA?

El diari obre una convocatòria de beques remunerades per treballar a la redacció

ARA
2 min
Una periodista a la redacció de l'ARA

BarcelonaL'ARA posa en marxa dues beques remunerades d'estudiants de periodisme per aquest estiu. Treballaran el juliol i l'agost estretament amb els professionals del diari en tasques de reacció, amb les seccions de Societat, Internacional, Política i Economia. Viuran el dia a dia de l'ARA participant activament en el procés editorial, una bona oportunitat per posar a prova les seves habilitats i coneixements, posant un peu dins un mitjà professional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per postular-s'hi, els interessats han d'enviar a l'ARA el seu currículum i un vídeo de 30 segons on expliquin per què els agradaria treballar a l’ARA i quines aportacions creuen que poden fer al diari. Han d'enviar la sol·licitud abans del 30 d’abril a l’adreça electrònica becaestiu@ara.cat. Les pràctiques seran curriculars i es vehicularan a través de la universitat on estiguin cursant els estudis. El sou serà de 840 euros al mes i el lloc de treball, la seu del diari al cor de Barcelona, al barri del Raval.

Un cop rebudes totes les candidatures se seleccionaran 10 finalistes, els quals hauran de sotmetre's a un test d’actualitat i redactar una notícia per demostrar les habilitats periodístiques. Els seleccionats seran convocats per a entrevistes personals, on s'avaluarà la seva idoneïtat per unir-se a l'equip del diari.

L’ARA és un diari creat fa 14 anys per un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial de Catalunya compromesos amb la societat, amb esperit crític però no instal·lats en la crítica. Al llarg d'aquests anys ha esdevingut un referent informatiu del país, líder en català i pioner en subscripcions a tot l'Estat. Un mitjà que informa i reflexiona sobre l’actualitat en diferents formats –paper i digital, escrit i audiovisual– a través d’un periodisme lliure i compromès. 

Amb més de 150 treballadors, que són el principal actiu del diari, l'ARA creu en el treball en equip, la flexibilitat i la responsabilitat individual i col·lectiva per oferir un periodisme de qualitat.

stats