Microsites  /  Jocs Olímpics 2016 26/07/2016

La guia ‘Fosbury’ per seguir els Jocs de Rio, ja a la venda amb l'ARA

Consta de dos números, un sobre reportatges històrics i un altre sobre les claus dels Jocs d'aquest estiu

Ara
2 min
Els lectors de l’ARA podran adquirir la revista a partir del dissabte.

BarcelonaCom van sorgir els Jocs Olímpics? De quina manera van sobreviure a la competència de l’Exposició Universal? Quins corrents polítics van intentar beneficiar-se del seu ressò? Quins efectes poden tenir el Zika, la convulsió política que viu el Brasil o els escàndols de dopatge? Aquestes preguntes i moltes més trobaran resposta des d'avui - i fins al 28 d'agost–, al quiosc amb l’ARA, on trobareu una edició especial de la revista 'Fosbury', que, mitjançant una campanya de micromecenatge a Verkami, ha editat dos números pels Jocs Olímpics, que es podran aconseguir de manera conjunta per 16,95 euros.

Recorregut històric i les claus de Rio

A través de 254 pàgines a tot color, 'Fosbury' aportarà dos tipus de continguts. D’una banda, farà un repàs històric del que han sigut els Jocs Olímpics moderns al llarg de la seva creació, ara fa 120 anys. '27 Jocs, 28 històries' és un monogràfic en què es destaquen algunes històries particulars de cada cita olímpica, començant per Atenes 1896 i acabant per Londres 2012. Històries particulars, curioses, amb vinculacions que van més enllà de la competició i de l’àmbit de l’esport.

D’altra banda, en el número monogràfic que fa referència exclusiva als Jocs de Rio d’aquest estiu es podrà trobar informació detallada sobre els Jocs Olímpics i Paralímpics d’enguany, amb especial atenció als prop de 150 esportistes catalans que hi participaran en les dues modalitats. En aquest número també es podran trobar els detalls i calendaris de les proves de tots els esports, els principals candidats a medalla o algunes claus i curiositats que ajudaran a ampliar-ne el coneixement.

L’ARA i 'Fosbury' també han preparat un test interactiu amb curiositats històriques sobre els Jocs que acompanyarà les dues revistes. Una guia imprescindible per a col·leccionistes i que afegirà interès i passió a la cita de Rio.

stats