Ara
23/04/2018

Les cares del dia

1 min
Martí Gironell

Martí Gironell

Amb la novel·la 'La força d'un destí' (Columna), premi Ramon Llull, l'escriptor de Besalú va ser ahir l'autor de ficció més venut en català. Després d'onze llibres, ja té un públic fidel. Per això la marató de la diada no el va agafar per sorpresa: va esmorzar bé i va procurar beure aigua sovint. Una preparació que al final va tenir premi: primer del rànquing.

Xavi Tedó i Laia Vicens

Xavi Tedó i Laia Vicens

Els dos periodistes de l'ARA van triomfar ahir amb la seva trepidant crònica 'Operació Urnes' (Columna), la narració que revela l'èxit col·lectiu d'haver aconseguit fer el referèndum de l'1-O. Molts dels lectors que se'ls van acostar ahir havien participat en l'epopeia: nous testimonis que els serviran per ampliar el llibre.

María Dueñas

María Dueñas

L'escriptora va situar-se com la preferida en castellà amb 'Las hijas del Capitán' (Planeta), ambientada a Nova York als anys 30, amb tres noies joves com a protagonistes. Però les lectores que ahir feien cua per tenir la firma d'una autora que ja té experiències d'èxit al Sant Jordi eren sobretot dones madures.

stats