22/04/2020

Sucar-hi pa

1 min

Encara colgat al llit, en Xavier obre un ull i mig d’esma agafa el telèfon de la tauleta de nit. Es mira el Twitter i els whatsapps i fa un bot. "Collons!", exclama. I tot seguit li fa saber a la família que serà ell qui vagi al forn a comprar. "Com és?", li pregunta l’esposa. "Que passa res?" Però en Xavier somriu, es vesteix alegrement i es posa colònia pel coll. Des que va començar el confinament que la seva dona no l'havia vist tan content.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Encara colgada al llit, la Dolors obre un ull i mig d’esma agafa el telèfon de la tauleta de nit. Es mira el Twitter i els whatsapps i fa un bot. "Mugrons!", exclama. I tot seguit li fa saber a la família que serà ella qui vagi al forn a comprar. "Com és?", li pregunta l’espòs. "Que passa res?" Però la Dolors somriu, es vesteix alegrement i es posa colònia pel coll. Des que va començar el confinament que el seu home no l'havia vist tan contenta.

A la cua del forn (un metre de seguretat entre parroquià i parroquià) en Xavier veu arribar la Dolors. La Dolors veu en Xavier, que ja és a la cua i destaca entre els altres badalonins, perquè és molt alt. "Hola, Xavier, que vens a comprar pa?", pregunta ella. I en Xavier somriu i contesta: "Sí, Dolors, suposo que tu també". Ella fa que sí amb el cap. Ell, que ja li toca, demana: "Pa, sisplau". Paga i se l’emporta. La Dolors, que ja li toca, demana: "Pa, sisplau". Paga i se l'emporta. Ell i ella el faran servir per sucar, per sucar molt en l'afer de l'exalcalde Pastor.

stats