02/01/2016

Pedroche, el vestit

2 min
Saludant el 2016 amb transparències i sostens

L’any passat en la retransmissió de les campanades el vestit que duia Cristina Pedroche, de La Sexta, va tenir molta repercussió. Un negligé negre que deixava les calces a la vista va ser l’anècdota que va provocar més comentaris a les xarxes socials. L’èxit d’aquest exhibicionisme ha sigut recompensat i la presentadora ha repetit campanades per entrar al 2016 des d’Antena 3, que sempre arreplega més audiència que La Sexta. Pedroche aquesta vegada anava amb un vestit transparent sense calces ni sostenidors. Una pedreria estratègica li tapava els pits, l’entrecuix i el cul. I ha funcionat. Tot i que TVE continua sent líder a Espanya per canviar d’any, per primera vegada en set temporades Antena 3 ha superat Telecinco. I és el millor resultat de les campanades de la cadena en onze anys. I això que Telecinco, conscient d’aquest perill, no es va quedar curta i va posar el grup de presentadors vestits amb llenceria vermella per contraprogramar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Carlos Sobera feia d’espelma de Pedroche i va ser l’encarregat de treure-li la capa que tapava la sorpresa corporal. Tota la conversa entre ells dos girava entorn del vestit, mentre la càmera anava repassant la presentadora de dalt a baix. “He sido libre de ponerme lo que me da la gana”, deia ella orgullosa i sabent-se el cop d’efecte de la nit televisiva. La tele, com a transmissor de patrons culturals i conductuals, està consolidant altres tradicions més enllà d’empassar grans de raïm. La progressiva nuesa de la dona com a objecte de competició per guanyar audiència garanteix un futur encara més patètic i degradant pel que fa a les campanades de Cap d’Any.

La indirecta del concert de Cap d’Any

José Luis Pérez de Arteaga és l’expert en música clàssica que cada any retransmet el concert de Cap d’Any de TVE. Quan encara faltaven El Danubi blau i La Marxa Radetzky ens avisava: “Hasta los médicos de la Clínica de Puerta de Hierro y los galenos del Hospital de Linares saben que no ha terminado el concierto. Las focas del Ártico, lo mismo. Incluso la unidad de pagos de RTVE también sabe que no ha terminado”. Desconec quin és el vincle de Pérez de Arteaga amb les foques, però és evident que va aprofitar per saludar alguns coneguts que aquell dia treballaven en el sector sanitari. I que els que paguen les factures de TVE també es van donar per al·ludits. Vés a saber si el locutor cobra per hores i volia deixar clar que els bisos també es paguen.

stats