País Valencià 05/06/2013

Fabra fa públic a Twitter el pols que manté amb el diputat del PP Rafael Blasco perquè deixi el seu escó

El president de la Generalitat Valenciana publica un missatge dient que l'exconseller de Solidaritat "sap" que haurà de deixar en un futur el grup parlamentari popular

Ara
1 min
El tuit del president valencià Alberto Fabra.

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha fet servir el seu compte de Twitter per enviar un missatge públic al seu company de partit i de grup parlamentari Rafael Blasco, per a qui l'Advocacia del govern valencià ha sol·licitat 11 anys de presó en el marc de la investigació del cas Cooperació.

El compte oficial de Fabra ha recollit unes declaracions del president realitzades aquest matí a Benissa (Marina Alta) en les quals parlava sobre la situació de l'imputat Rafael Blasco i la seva continuïtat al grup parlamentari popular. El tuit del president deia: "Blasco sap que haurà de deixar el grup parlamentari quan es compleixin les dues condicions que vaig anunciar. I una d'elles ja s'ha complit".

Les dues condicions que va posar el president Fabra perquè Blasco hagués de deixar l'escó a les Corts Valencianes van ser que l'Advocacia de la Generalitat Valenciana demanés penes de presó per a l'exconseller, la primera, i que la jutge decidís obrir judici oral contra ell, la segona. Segons el tuit del president Fabra, Blasco hauria de deixar de pertànyer al grup parlamentari popular en el moment que la justícia decreti l'obertura de judici oral.

Unes hores abans, Rafael Blasco deia a les Corts Valencianes que no tenia pensat deixar l'escó que li "correspon per decisió de tots els ciutadans" perquè "té la consciència molt tranquil·la" i està "convençut" de la seva innocència. Blasco, però, ha dit que si Fabra li demanés que dimitís "ho valoraria".

stats