El País Valencià supera el miler de contagis diaris per primera vegada des del febrer

S'han produït nous 1.410 casos i 2 defuncions més

Ara
1 min
Una dona passeja protegida amb una mascareta

ValènciaEl País Valencià ha superat aquest dijous el miler de contagis per coronavirus en només 24 hores, xifra que no es registrava des del 20 de febrer, quan se'n van notificar 1.155. En concret, aquest dijous s'han comunicat 1.410 casos, que han elevat la xifra total de positius des de l'inici de la pandèmia a 403.924 persones.

Així ho ha informat la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que també ha comunicat que en l'últim dia s'han produït dues defuncions, que situen la xifra total de víctimes mortals a 7.455. Pel que fa als hospitals, hi ha 151 persones ingressades, 17 de les quals en cures intensives. Més positiva és la dada d'altes, 245 durant les últimes 24 hores. D'acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 6.040 casos actius. 

Precisament el repunt de contagis registrat durant els últims dies ha provocat que el govern valencià hagi prorrogat fins al 15 de juliol les restriccions actuals i que hagi demanat a la ciutadania que utilitzi la mascareta a l'aire lliure.

stats