Successos

Tres morts en un dia al País Valencià durant la festa de bous al carrer

La Generalitat Valenciana ha destacat la importància de "complir la normativa de seguretat"

Ara
1 min
Imatge de la celebració d'un festeig de 'bous al carrer'. / ARA

ValènciaTres homes han mort en menys de 24 hores al País Valencià envestits per bous en tres celebracions de la festa popular coneguda com a bous al carrer. Els fets han tingut lloc als municipis de Meliana (Horta Nord), Picassent (Horta Sud) i Pedreguer (Marina Alta). Davant la tràgica notícia, la Generalitat Valenciana ha destacat la importància de "complir la normativa de seguretat".

Les víctimes són un veí d'Albacete que el 12 de juliol va patir una "brutal envestida" a Picassent i que va morir aquest dimarts, un veí de Meliana que va resultar ferit dissabte passat i que no ha pogut recuperar-se i un ciutadà francès que va ser envestit la nit del 8 al 9 de juliol a Pedreguer i que va morir després d'estar nou dies ingressat a l'hospital.

L'Ajuntament de Picassent ha decretat per a aquest dimecres dia de dol oficial, i les banderes del consistori onejaran a mitja asta. Les quatre penyes taurines del municipi s'han sumat també al comunicat de l'Ajuntament en el qual es trasllada a la família i amics de la víctima mortal les "condolences per aquesta tràgica pèrdua". Per la seva banda, l'Ajuntament de Meliana ha lamentat la mort del seu veí i ha destacat que era una persona "volguda al poble".

stats