Contingut patrocinat
Paradís de compres 06/09/2023

Cinc motius per visitar La Roca Village abans que acabi l'estiu

Una selecció única de més de 150 boutiques, una gastronomia d’allò més interessant o una mostra d'art urbà que apleguen els seus espais, entre les raons que fan la destinació de compres un imprescindible per allargar l’estiu

4 min
La Roca Village és el millor aparador d’allò que triomfa a nivell mundial de mans de més de 150 boutiques nacionals i internacionals

Des de fa 25 anys, totes les tendències de la temporada quant a moda i estils de vida s’apleguen en un únic lloc: La Roca Village. El paradís del shopping esdevé estació rere estació el millor aparador d’allò que triomfa a nivell mundial de mans de les més de 150 boutiques nacionals i internacionals que se succeeixen als bulevards i places que alberga el Village, els quals ofereixen descomptes de fins al 60% sobre el preu original i fins i tot més. 

Un espectacle per als ulls dels visitants que no només té lloc a les botigues, sinó també, si eleven la mirada, a l’arquitectura, d’inspiració mediterrània, i que atrau als amants de la moda no només per la seva acurada selecció de marques, sinó també d’establiments de restauració oberts de deu del matí a nou de la nit, per les iniciatives relacionades amb l’art, el talent local i la creativitat que acull periòdicament, per les noves boutiques que inaugura cada temporada o per serveis exclusius com el de Personal Shopper, a disposició de tothom que desitgi una experiència de moda més personalitzada. Tot plegat fa de la visita a La Roca Village una experiència única que et resumim en cinc punts claus.

1.
Col·leccions acabades d'arribar
La moda és un reflex de la societat de cada moment i la seva història s’ha esculpit en paral·lel dels canvis socials i polítics de cada època

A tan sols 40 minuts de Barcelona i amb la Costa Brava i El Maresme a tocar. Aquestes són les coordenades de La Roca Village, un indret per gaudir d’una jornada de shopping única rodejada d’elements clau d’un estil de vida mediterrani. Més de 150 boutiques que se succeeixen a l’aire lliure per a delit del visitant. Una acurada arquitectura d’inspiració mediterrània amb espais amplis i plens de vegetació que faran el recorregut molt més plàcid. Un escenari que farà de la teva recerca de roba de carrer, esportiva, interior, de bany o de festa per a home, dona i nens; joies, ulleres, maletes o bosses; parament per a la llar i articles de papereria o de bellesa, entre altres, una experiència molt agradable.

Aquest setembre, a més, es podran trobar en aquest paradís de compres una selecció de peces les col·leccions acabades d'arribar, amb un 10% de descompte només per a membership. Hi podreu trobar les tendències de tardor més al dente i també col·leccions fetes per fer-te sentir bé i treure el màxim partit al teu estil.

2.
Terrasses i una proposta gastronòmica única
LRV 13 06 232777 (1)

No se’ns acudeix millor pla que fer un mos en un dels restaurants que La Roca Village posa a l’abast del visitant. Fer una pausa abans, durant o després de la teva sessió de compres per gaudir de la gastronomia del village és més que recomanable, sobretot ara a l’estiu, quan la calor no dona treva. L’oferta gastronòmica es basa en una dotzena de propostes d’allò més variades, entre cuina catalana, asiàtica, italiana, flexiteriana, tapes i sandvitxos, amanides i gelats que no deixaran ningú indiferent, com tampoc ho faran les terrasses amb vistes que conviden a fer un alto al camí i a les quals podràs estar-t’hi fins les 21h. 

3.
Última oportunitat per gaudir de l'art de TVBOY
LRV TV BOY1625 (1)

Per celebrar el seu 25è aniversari, La Roca Village i l’artista internacional d’street art TVBOY s’han unit a través d’Streets of Love, una exposició de més de 30 grafits que hi ha repartits en diversos espais del village, la qual reivindica els valors que comparteixen l’artista i The Bicester Collection, segell al qual pertany La Roca Village. Així, les pintures evoquen valors com la diversitat, l’amor, l’esperança, la igualtat i l’apoderament femení, amb missatges com Love, Respect o The Future is Female. Creacions murals que acompanyen el visitant al llarg de la seva estada i que cal aprofitar per visitar durant les últimes setmanes que els murals estaran disponibles: el proper 6 d'octubre es donarà fi a aquesta iniciativa que neix per compromís amb l’art, al talent i a la creativitat que impulsa el recinte d’ençà la seva inauguració. 

4.
L''streetwear' viral entre la Generació Z
IMG 0331

Enguany, La Roca Village ha donat la benvinguda a quatre noves botigues. La darrera en incorporar-se, fa tan sols unes setmanes, ha estat Nude Project, una firma d’streetwear viral entre la Generació Z que es caracteritza pels seus dissenys i missatges provocadors en peces que combinen minimalisme, comoditat i elegància. Fundada el 2018 a Barcelona, Nude Project és més que una marca de moda urbana, és una plataforma creativa que combina l'imaginari de l'escena hip-hop i la cultura skater. Un model de vida que busca inspirar una generació de misfits a seguir la seva passió i deixar de tenir por al judici de la resta.

Entre les altres botigues que s'han incorporat hi ha Claudie Pierlot, una marca d’origen francès que interpreta la silueta parisenca des del 1984 i, ara, duu aquesta essència chic fins al village. Una proposta desinhibida, natural i espontània com la seva fundadora, Claudie Pierlot, amb un catàleg de peces juvenils, atemporals i ecològiques. PDPAOLA, la firma espanyola de joieria sostenible, ha estat la segona en pujar a bord de La Roca Village aquest any. Fundada el 2015 a Barcelona pel germans Paola i Humbert Sasplugas, l’establiment de La Roca Village també és fidel a l’essència d’una elegància sense esforç amb materials d’alta qualitat com la plata de llei, l’or massís de 18K, les pedres semiprecioses, diamants i circonites.

Entre les novetats que incorpora el village també trobem la pop-up Off-White™, la marca de moda urbana fundada per Virgil Abloh i que ha volgut definir la zona gris existent entre el blanc i el negre com a color. Col·leccions estacionals de roba d’home i dona, objectes i mobles que beuen de l’artesania italiana -no en va, la seva seu es troba a Milà- i que pretenen unificar la forma com es du la roba i l’expressió artística de l’alta costura.

5.
Un servei de ‘Personal Shopping’
Captura de Pantalla 2023 08 03 a les 10.51.02

La Roca Village compta amb un equip virtual d’assessors d’imatge a l’abast de tots aquells que vulguin omplir el seu armari amb les millors tendències o trobar el regal perfecte per a un ésser estimat. El funcionament és ben senzill, ja que, després d'una breu consulta, el Personal Shopper assignat organitzarà una visita personalitzada tenint en compte els gustos i preferències de cadascú. El resultat és una experiència de compra exclusiva i a mida de les necessitats de cada persona. 

La Roca Village està a tan sols 40 minuts de Barcelona i amb la Costa Brava i El Maresme a tocar
stats