La Fiscalia demana set anys de presó per un robatori violent en una granja d'Organyà

Quatre homes estan acusats de lligar tres persones i colpejar-na una quarta que pateix una invalidesa severa

El jutjat penal número 2 de Lleida celebra aquest divendres el judici als quatre homes acusats d'un assalt violent a Organyà, que va tenir lloc el 8 de setembre del 2016. La Fiscalia demana per als presumptes lladres-agressors set anys de presó per cadascun d'ells per tres delictes: robatori amb violència i intimidació (quatre anys), lesions (dos anys) i detenció il·legal (un any), segons informa RàdioSeu.

Segons l'acusació, els homes van irrompre a les set del matí en una granja de conills d'Organyà i van lligar amb brides la propietària, una treballadora i el repartidor. Seguidament, es van dirigir al domicili de la mestressa, on es trobava el seu marit, que pateix una severa invalidesa física, al qual haurien colpejat perquè els digués on guardava els diners. Els acusats van robar un vehicle, un telèfon mòbil i 1.200 euros en metàl·lic.

Els quatre lladres anaven vestits amb granotes de color verd i amb els rostres ocults amb passamuntanyes. Dos estan considerats els cervells de l'operació i els altres dos els executors. Les tres persones que estaven lligades a la granja es van poder alliberar de les cordes i van denunciar els fets als Mossos d'Esquadra.