Pirineus 04/01/2021

El premi Sebastià Bosom reconeix un treball sobre el màrqueting digital a Cerdanya d'Alba Pérez

Albert Vendrell ha rebut un accèssit per l'estudi d'una instal·lació d'energia solar a Cerdanya

Ara Pirineus
1 min
Entrega del premi Sebastià Bosom, a Puigcerdà. / GRC

PuigcerdàAquest dissabte a la tarda ha tingut lloc el lliurament del VII Premi Sebastià Bosom 2020, que s'hauria d'haver atorgat a començament setembre del 2020, però que a causa de la pandèmia s'ha hagut de demorar fins ara. El guardó està impulsat pel Grup de Recerca de Cerdanya (GRC), amb el suport d'altres entitats i administracions, i té l'objectiu de premiar els millors treballs de recerca fets per estudiants de batxillerat de la comarca. Enguany ha reconegut enguany a Alba Pérez Marginet pel treball 'Màrqueting digital a Cerdanya: estem al dia?', i l'ha premiat amb 500 euros, un lot de llibres de Cerdanya i un trofeu commemoratiu. L'accèssit, mentrestant, ha estat per a Albert Vendrell Comengés, pel treball 'Estudi d'una instal·lació d'energia solar a Cerdanya', dotat amb 250 euros, un lot de llibres de Cerdanya i un trofeu commemoratiu.

El jurat, format pel regidor de Cultura de Puigcerdà, Àlex Rúbio, el president del GRC, Enric Quílez, la directora de l'Arxiu Comarcal de Cerdanya, Erola Simon, i el secretari del GRC, Francesc Esteban, es va reunir el passat 3 d'agost, i va decidir atorgar els guardons per unanimitat. L'entrega ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Puigcerdà, i amb l'aforament limitat, a causa de la pandèmia.

Mentrestant, el lliurament del premi Josep Egozcue, promogut també pel GRC, es demorarà unes setmanes, fins que sigui possible accedir a Cerdanya sense les actuals restriccions derivades de la situació sanitària.

stats