Pirineus 14/10/2020

La Seu també ajorna o limita el format dels actes culturals

Alguns es podran seguir en línia però altres s'hauran de fer més endavant

Ara Pirineus
2 min
Un dels darrers actes culturals celebrat presencialment a la Seu d'Urgell. / RÀDIOSEU

La Seu d'UrgellDesprés d'anul·lar la part presencial de la Fira de Sant Ermengol, i davant l'evolució epidemiològica del covid-19 tant a la Seu d'Urgell com a Catalunya, l'Ajuntament urgellenc ha decidit suspendre també les activitats culturals presencials, mentre que algunes altres queden ajornades per a més endavant o es podran fer només en línia. Així doncs, aquest mateix dimecres la conferència 'Les arrels urgellenques de l'escriptora Palmira Jaquetti', a càrrec d'Akior Santos, que havia de tenir lloc a les vuit del vespre a la sala Sant Domènec, només es podrà seguir en línia a través d'aquest enllaç.

Des de l'Ajuntament han recordat que aquesta conferència s'inclou dins del cicle Parlem d'Història-Desenterrant el Passat, que enguany ja tenia prevista la retransmissió en directe. D'aquesta manera es podran celebrar totes les pròximes conferències i el públic les podrà seguir en línia, gràcies a la col·laboració de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

Pel que fa a l'espectacle 'Imitólogo', amb Edu Mutante, que s'havia de representar aquest divendres 16 d'octubre, queda ajornat i es reprogramarà més endavant quan la situació sanitària ho permeti. Aquest espectacle s'inclou dins la programació d'oci alternatiu INSOMNI Tardor que organitza l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. La resta d'activitats previstes en aquest programa cultural i de lleure també se celebraran quan l'evolució epidemiològica ho permeti.

Teletreball i cita prèvia

D'altra banda, des del consistori també han indicat que el personal dels diferents serveis municipals de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell manté tota l'activitat combinant el treball presencial amb el teletreball. L'Ajuntament urgellenc segueix aplicant les mesures de prevenció del covid-19, de manera que l'atenció presencial es fa a través de cita prèvia. Tot i això, es demana que sempre que es pugui, tant els ciutadans com les empreses i associacions prioritzin els mitjans telemàtics i/o telefònics per a realitzar les tramitacions amb l'Ajuntament.

stats