Política 02/06/2015

Albiol reuneix un miler de simpatitzants i fa una crida al PSC perquè "no doni l'alcaldia" a Guanyem Badalona

El candidat popular a l'alcaldia demana als socialistes "que actuïn amb sentit institucional de ciutat i no donin l'alcaldia a una formació darrere de la qual hi ha la CUP, que és d'extrema esquerra i independentista"

Agències
1 min
Albiol s'adreça als seus simpatitzants, aquest dimarts a Badalona / ACN

BadalonaEl candidat del PP i alcalde en funcions de Badalona, Xavier García Albiol, ha exhibit poder de convocatòria aquest dimarts en reunir un miler de veïns a la plaça Che Guevara, entre els barris de la Salut i Llefià. Segons Albiol, ha estat una "trobada informal" promoguda amb el "boca-orella" perquè els seus simpatitzants poguessin "mostrar el suport davant una situació que no entenen: que l'alcaldia passi a mans d'un partit amb la meitat de regidors que la candidatura que represento".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la trobada, Albiol ha instat el PSC a fer "una reflexió per no donar l'alcaldia" a Guanyem Badalona i ha demanat als simpatitzants reunits a la plaça "una feina didàctica de parlar amb veïns i familiars socialistes" fins al 13 de juny.

Albiol ha reiterat que el PP ha pujat en vots i percentatge (un 34,5%), però ha afegit: "La llei electoral ha estat injusta amb nosaltres aquesta vegada i només ens ha donat 10 regidors, mentre que a l'Hospitalet, Núria Marín (PSC) ha obtingut 11 regidors amb el 33% dels vots emesos". Per aquesta raó, el candidat popular a l'alcaldia ha tornat a sol·licitar al PSC "que actuï amb sentit institucional de ciutat i no doni l'alcaldia a una formació darrere de la qual hi ha la CUP, que és d'extrema esquerra i independentista".

García Albiol lamenta que si al final pacten les forces d'esquerres i sumen 14 regidors (5 Guanyem, 4 PSC, 3 ERC i 2 ICV-EUiA), amb la qual cosa tindrien majoria absoluta, "destrossaran Badalona", i ha recalcat que serà una llàstima perquè havien "sanejat l'Ajuntament", i era una oportunitat "per seguir tirant endavant".

stats