ELECCIONS MUNICIPALS
Política 10/05/2015

Bosch crida a no caure en "la crispació" i a evitar la confrontació de "dues Barcelones"

El candidat d'ERC creu que la polarització de la campanya afavoreix climes de violència que ell condemna

Roger Tugas
1 min
ERC Barcelona ha celebrat un acte de proximitat al Moll de la Fusta / ACN

BarcelonaL'alcaldable d'ERC per Barcelona, Alfred Bosch, ha condemnat aquest diumenge "tota la violència" que pugui tenir lloc, per evitar que es tornin a repetir incidents com l'agressió a un membre de la candidatura de Xavier Trias a Nou Barris. En tot cas, el cap de llista republicà ha cridat a la "responsabilitat per mantenir una sola Barcelona", atès que creu que la confrontació de "dues Barcelones no és bona", en relació als models oposats de ciutat que representen CiU i Barcelona en Comú i la polarització de la campanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, Bosch s'ha presentat els últims dies com el pont per aconseguir traçar grans consensos entre aquestes dues llistes, però també amb el PSC. "Demanaria als altres partits que no caiguessin en la crispació", ha insistit, i els ha reclamat que busquin "el diàleg sense renunciar a les conviccions". Trias ja ha acusat Ada Colau i Pablo Iglesias de "generar violència" amb "insults i crispació" en els seus mítings, un extrem que la candidata de Barcelona en Comú ha rebutjat.

Defensa dels professionals liberals, autònoms i pimes

Entrant en el programa i projecte de ciutat, Bosch s'ha proposat "defensar els professionals liberals i els autònoms" oferint-los "assessorament legal" i vetllar perquè les empreses que contracti l'Ajuntament paguin sense retards aquells que subcontractin. El candidat d'ERC també ha apostat per "reconèixer fórmules de representació a les pimes" i permetre que participin en el debat entorn de les polítiques econòmiques i de comerç del consistori.

stats