Política 08/05/2019

'Ara convé Valls': el lema amb què Manuel Valls vol guanyar l’alcaldia de Barcelona

El candidat de BCN Canvi-Cs centra la seva campanya en la seguretat i l’habitatge

Uma Oca
2 min
'Ara convé Valls': el nou lema amb el que Manuel Valls vol guanyar l’Alcaldia de Barcelona

BarcelonaEl candidat a l'alcaldia de Barcelona de BCN Canvi-Cs, Manuel Valls, ha anunciat aquest dimecres que el seu lema de campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig serà 'Ara convé Valls'. Amb una campanya centrada en la seguretat i l’habitatge, Valls vol reconvertir Barcelona en una ciutat "oberta i tolerant" en contraposició amb el model de l’alcaldessa Ada Colau, a qui ja ha criticat en diverses ocasions per la seva gestió durant aquesta última legislatura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per això, l’ex primer ministre francès ha repetit l’eslògan de la campanya amb què vol liderar un canvi a la ciutat: 'Aquest cop has de guanyar tu i Barcelona. Ara convé Valls'. Un lema que anirà acompanyat de la seva imatge com a protagonista en més de 400 banderoles que seran distribuïdes per tota la ciutat i en algunes línies d'autobús, a més de diversos vídeos electorals tant en català com en castellà.

La campanya de Valls, amb ell al centre, començarà divendres a la matinada i buscarà associar-lo a propostes concretes concentrades en el programa que va presentar fa menys d'una setmana per canviar Barcelona. Un programa en què es compromet a "acabar amb el comerç il·legal en 90 dies i a controlar les màfies que el gestionen", a "revaloritzar els aspectes positius del turisme" i a garantir l'accés a l'habitatge. Però, tot i ser el protagonista, no estarà sol. En l'elaboració d'aquest programa també hi han participat els actuals regidors de Cs a l'Ajuntament de Barcelona i experts de l'òrbita de Lliures, partit catalanista format per exdirigents de CDC i Unió.

L’acte central de la campanya tindrà lloc el 16 de maig, i fins aleshores enfocaran l’activitat de l'ex primer ministre francès en presentacions de manifestos sobre diferents temes que afecten la ciutat, visites a entitats i mítings de petit format als barris de Barcelona. A més, tant ell com la resta de candidats de la llista, juntament amb alguns càrrecs de Cs, participaran en uns 60 debats.

stats