POLÍTICA
Política 08/05/2013

C's creu que la decisió del TC és de "justícia" i de "sentit comú"

Albert Rivera es mostra convençut que tots els passos que faci el Govern en el marc del seu "projecte separatista" acabaran "en el mateix calaix"

M.toro / S.gonzalez
1 min
Albert Rivera aquest dimecres 08/05/2013 al Parlament / EFE

BarcelonaEl líder de C's, Albert Rivera s'ha mostrat "satisfet" de la decisió del Tribunal constitucional de suspendre la declaració de sobirania aprovada al Parlament de Catalunya i ha afirmat que és és de "justícia" i de "sentit comú". Rivera ha considerat que això demostra la inviolabilitat del l'article 1 de la Constitució espanyola, que -ha dit- recorda que "els drets són de les persones, no dels territoris"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La impugnació del govern espanyol va arribar tard, però millor tard que mai", ha dit Rivera, que s'ha mostrat convençut que tots els passos que faci el Govern el marc del seu "projecte separatista" acabaran "en el mateix calaix" perquè -ha afirmat- "estan fora de la llei".

D'altra banda, el líder de C's ha destacat la "paradoxa" que suposa que en el mateix dia en què se suspèn la declaració de sobirania, el Parlament aprovi la creació d'una comissió pel dret a decidir. "Això s'ha de fer al Congrés, que és on resideix la sobirania de tots els espanyols", ha conclòs.

stats