CHACÓN ES DESMARCA
Política 06/05/2013

ERC constata que Chacón "respon a la centralitat política espanyola"

Lluís Salvadó subratlla que "en un procés constituent no pot faltar cap dels partits polítics de tradició catalanista", en referència al PSC

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, ha valorat que la carta oberta de l'exministra de Defensa, Carme Chacón, al líder del PSC, Pere Navarro, només constata que "dins del PSC hi ha dues vies, una que respon a la centralitat política catalana i una altra que respon a la centralitat política espanyol". I aquesta segona, on el dirigent republicà inclou Chacón, "es dedica a capar la democràcia del conjunt de l'Estat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, Salvadó ha subratllat la importància que els socialistes no es desmarquin del dret a decidir perquè "en un procés constituent no pot faltar cap dels partits polítics de tradició catalanista". Així, ha avisat al PSC que "si es desmarca del procés, des desmarcarà de la centralitat política catalana", tot i que ha aplaudit el paper exercit fins ara "El fet que s'hagin sumat a una de les resolucions pel dret a decidir, a la constitució de la ponència de la llei de consultes i que aquesta tarda acudeixin a la reunió, indica que el PSC està compromès". "La senyora Chacón viu en una altra centralitat política i la lògica interna del PSOE respecte el PSC ja sabem que no passa pel seu millor millor" ha conclòs el dirigent d'ERC.

stats