Política 08/07/2019

Un informe de Cs destaca el Rivera "més activista" i celebra els titulars aconseguits pels actes a Euskadi

El document, aprovat a l'executiva, valora positivament l'evolució del líder i del partit

Ara
1 min
El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, en un acte a Errenteria (País Basc) on va ser increpat.

MadridEl balanç de l'últim cicle electoral de Ciutadans recollit a l'informe intern del partit és positiu i celebra que "alguns dels continguts amb més èxit [a la premsa] van tenir a veure amb la manifestació de la plaça de Colón o els mítings a Errenteria i Miraballes", segons ha publicat 'Eldiario.es', que ha tingut accés a aquest document aprovat per unanimitat a l'executiva del partit del 28 de juny.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"L'acte d'Errenteria és el que aconsegueix un protagonisme més gran als mitjans de tota la campanya", destaca l'informe, de 67 pàgines, presentat pel número dos del partit, José Manuel Villegas, i que repassa els titulars i portades aconseguits. Fonts del partit ja van reconèixer, dies després de l'acte a Errenteria, l'impuls electoral que aconseguia amb els atacs rebuts. Setmanes després, Rivera va visitar el poble de Josu Ternera, que l'informe també menciona.

El costat més humà de Rivera, gràcies a fotos de quan era petit o a les entrevistes concedides al programa de Bertín Osborne i a 'El hormiguero', són també dos èxits comunicatius destacats pel partit. A les xarxes, a més, parla del tarannà "més 'activista' i menys merament polític del president de Ciutadans".

stats