Política 01/07/2015

La CUP Barcelona renuncia a dietes, mòbils i cotxes oficials

Denuncia els "privilegis" dels càrrecs electes i aposta per "donar exemple" utilitzant el transport públic

Ara
1 min
La candidata de la CUP a Barcelona, María José Lecha, en un acte a l'esquerra de l'Eixample / ACN

BarcelonaEls regidors de la CUP Capgirem Barcelona rebutgen els "privilegis" associats a la representació de l'Ajuntament. És per això que els cupaires de la capital barcelonina renuncien a dietes, mòbils, cotxes oficials i altres atribucions que se'ls han ofert per ser regidors del consistori. Així ho han anunciat aquest dijous en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La formació rebutja el que consideren un "tracte de favor" i denuncien que des de les eleccions municipals fins ara han rebut diversos "oferiments personalitzats". En aquest sentit, critiquen que l'Ajuntament compti amb una "flota de cotxes oficials" i un "servei de taxis pagat" pels ciutadans. Ara com ara, expliquen, el govern i els caps de grups municipals tenen dret a un dels 22 cotxes oficials que hi ha.

També rebutgen que se'ls doni un mòbil iPhone 6 o iPhone 6 Plus amb línia pròpia a càrrec de l'Ajuntament de Barcelona adjudicada a Vodafone.

D'altra banda, renunciaran a una targeta Visitant d'Honor de Fira Barcelona per assistir gratuïtament als esdeveniments i la invitació a l'espectacle que inaugura el 39è Grec Festival de Barcelona.

stats