Política 26/09/2013

Duran no vol polemitzar amb Mas però etziba que diuen el mateix

Assegura que no se sent "al·ludit" quan el president descarta la tercera via perquè no es considera l'autor del concepte

M. Eugènia Quetglas
1 min

MADRID"Jo no polemitzaré amb el president Mas, és el meu president i el president del meu país". El líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, responia així als periodistes del Congrés quan li han preguntat si el president de la Generalitat, Artur Mas, l'ha desacreditat aquest dijous quan ha assegurat que "si som on som és perquè les terceres vies no han funcionat". En una resposta plena de matisos, ha afegit: "Jo em reafirmo en el contingut del meu article i crec, sincerament, que quan Mas deia ahir que res s'hauria de fer sense el diàleg amb el govern central de cara a la futura consulta està dient el que jo deia. Per tant, jo no polemitzaré públicament", ha repetit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Sincerament, entenc què significa aquesta desqualificació pública. Però no em sento al·ludit", ha confessat. Duran no canvia ni una coma de l'article que va publicar a 'La Vanguardia' aquesta setmana i recorda que no el va titular 'La tercera via', sinó 'Ara consulta i després...'. El líder de CiU a Madrid ha dit que "un no es pot quedar amb el titular, s'ha de llegir l'article sencer".

Duran ha insistit que "s'ha de continuar dialogant", la base de la seva tesi. A l'hora de valorar el discurs de Mas ha afirmat: "Sempre m'agraden els discursos del senyor Mas".

stats