Política 12/08/2015

David Fernàndez recrimina a Íñigo Errejón que obviï la CUP i redueixi el procés a Mas

El fins ara portaveu de la CUP al Parlament recrimina via Twitter al número dos de Podem que contraposi Catalunya Sí que es Pot a "el bloc independentista de Mas" i l'"immobilista" de PP i C's

Marc Colomer
1 min
David Fernàndez, Isabel Vallet i Quim Arrufat, diputats de la CUP, ahir mirant-se els telèfons mòbils als seus escons al ple del Parlament de Catalunya.

BarcelonaIntercanvi dialèctic via Twitter entre el fins ara portaveu de la CUP al Parlament, David Fernàndez, i el número dos de Podem, Íñigo Errejón, que aquest dimarts tornava a reduir l'independentsme a la figura d'Artur Mas. Fernàndez va recriminar a Errejón que obviés la CUP, que limités l'independentisme a Mas i que contraposés drets socials a independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi ha un bloc independentista de Mas, un bloc immobilista de PP i C's, i Catalunya Sí que es Pot, que aposta pels drets socials", etzibava Errejón en roda de premsa. I Fernàndez li va respondre: "I la CUP, Íñigo?? Ruptura democràtica, sobirania, justícia i anticapitalisme fèrtil. I zero renúncies". El va respondre el mateix Errejón en català, i admetia: "És veritat. Però pot ser que [la CUP] hagi de decidir per quin pol vota (investidura) al Parlament després del 27-S".

"Mà estesa" a la majoria social

Però Fernàndez encara va replicar amb xifres per desmentir la reducció de l'independentisme a Artur Mas: "4.500 entitats a favor del dret a decidir. 95% d'ajuntaments a favor del 9-N. Però seguiu reduint l'anhel comú a un...". Per al fins ara portaveu de la CUP al Parlament, l'esquerra independentista manté la "mà estesa" en matèria d'autodeterminació no a Mas, sinó "a una majoria social clara".

stats