Publicitat
Publicitat

NEGOCIACIONS PARLAMENTÀRIES

Homs insisteix a situar la presentació dels pressupostos més enllà de les eleccions del 20-N

El portaveu del Govern es mostra escèptic davant de la demanda del PP d'aplicar una moratòria al final de les curses de braus a Catalunya

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha tornat a insistir aquest dimarts que l'executiu vol allunyar els pressupostos de la Generalitat pel 2012 més enllà de les eleccions del 20-N per tal d'evitar que caiguin en el "pim-pam-pum electoral", tal com publica avui l'ARA en edició paper. Això sí: Homs ha assegurat que s'està parlant, ja sigui de manera formal o informal, amb totes les forces polítiques que integren el Parlament. "Volem preservar, pel bé del país i per responsabilitat, el debat dels pressupostos per davant del període electoral", ha indicat el portaveu del Govern.

Pel que fa a la voluntat del PP, amb qui CiU va pactar els pressupostos de 2011, de posar sobre la taula de negociacions una moratòria per allargar el final de les curses de braus a Catalunya –i així no haver de fer front a les compensacions econòmiques als empresaris taurins en concepte de benefici cessant–, Homs s'ha mostrat escèptic i ha recordat que, en anteriors converses, els populars no havien fet aquesta exigència. També ha recordat quina és la posició dels nacionalistes sobre l'assumpte taurí i ha advocat per complir la llei.

Homs no ha volgut situar cap partit com a soci preferent –"en política no hi ha preferència", ha dit– i ha indicat que pactaran els comptes amb qui millor predisposició hi posi i amb qui més "ajudi" per tirar endavant uns pressupostos que seran restrictius de nou, com ja va passar amb els de 2011.


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT