Política 15/03/2014

Homs: "Intenten atemorir la nostra població dient que quedarem pobres i pelats com unes rates. No entenen res"

El conseller de la Presidència reivindica novament "la dignitat col·lectiva" en un acte al Born sobre el Setge de Lleida del 1707

Acn
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha reivindicat aquest dissabte la "dignitat col·lectiva" del poble de Catalunya i ha respost de manera indirecta el ministre d'Afers Exteriors del govern espanyol, José Manuel García-Margallo, qui dilluns deia a Madrid que una Catalunya independent "vagaria per l'espai" i seria "exclosa de la UE pels segles dels segles".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Intenten atemorir la nostra població dient que quedarem pobres i pelats com unes rates. No entenen res" ha manifestat el també portaveu del Govern en una jornada organitzada per la Diputació de Lleida al Born Centre Cultural sobre el setge que va patir la ciutat el 1707.

Un acte que s'emmarcava en el Tricentenari del 1714. En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assenyalat que "així com la societat lleidatana de 1707 fou la primera línia de contenció de l'invasor", tres-cents anys després, la societat i les institucions "continuem en els llocs més avançats de la defensa nacional del nostre país", ha apuntat.

stats