Política 19/01/2015

Rull: "Si la majoria vota per la independència el 27-S, aquest objectiu és innegociable"

En una entrevista a 'El Periódico', defensa que no es pot negociar una reforma federal o confederal que vingui de l'Estat si els partidaris de la plena sobirania s'imposen a les eleccions plebiscitàries

Ara
1 min
Josep Rull, en roda de premsa aquest dilluns / ACN

BarcelonaEl coordinador general de CDC, Josep Rull, assegura aquest dilluns en una entrevista a 'El Periódico' que "si la majoria vota per la independència el 27 de setembre, l'objectiu de la independència és innegociable". "El que és negociable són els mecanismes per arribar-hi. Amb l'Estat espanyol no es negocia l'encaix de Catalunya dins d'Espanya, sinó que es negocia la concreció específica d'aquest mandat democràtic per la independència", defensa Rull.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent nacionalista considera que "no és negociable" cap reforma federal o confederal que sorgeixi de l'Estat en cas que la independència s'imposi el 27-S. "Sí que hi ha un element, que des de la nostra perspectiva no es pot descartar, que seria que l'Estat acceptés fer un referèndum com a culminació de la independència", assegura Rull.

stats