Política 16/12/2012

Laia Bonet sobre el PSC: "Alguns volen més silencis. La majoria vol més debat, més participació i més democràcia"

La dirigent de l'executiva del PSC i membre del col·lectiu Avancem demana al consell nacional "més canvis, més profunds i més valents", i alerta que aquesta és "la darrera" oportunitat del partit

Sara González
1 min

BarcelonaEl debat està sent extens i intens al consell nacional del PSC, en el qual s'han registrat més de 40 torns de paraula. La dirigent de l'executiva i exdiputada Laia Bonet, una de les representants dels crítics del partit, ha assegurat durant la seva intervenció que mentre "alguns volen més silencis, la majoria vol més debat, més participació i més democràcia". Tal com ha publicat al seu blog, Bonet ha subratllat que el partit no pot esperar més i ha insistit que "els militants, simpatitzants i votants volen més canvis, més profunds i més valents", i també ha afegit que mentre alguns "volen més homogeneïtat", la majoria vol "diversitat i pluralitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bonet ha llegit uns fragments del codi ètic del PSC: “La tolerància, com a actitud general, s’ha de practicar tant a l’interior del partit com en les relacions amb la ciutadania”. I ha continuat: Tots els i les militants s’han de trobar còmodes al Partit, fent realitat en la feina de cada dia que tots i totes hi som necessaris i que en el PSC no sobra ningú”.

“Amigues i amics, quan un partit no pugui complir ni tan sols el que escriu i proclama, difícilment pot esperar la confiança de la ciutadania”, ha etzibat Bonet, referint-se al malestar territorial que hi ha amb les directrius de la cúpula. La dirigent del col·lectiu Avancem ha alertat que al PSC ja no li “queden més oportunitats” i que, per tant, aquesta és “la darrera”.

stats