Política 15/06/2015

Monedero i dirigents de Podem defensen el regidor de Cultura de Madrid a les xarxes socials

L'exdirigent del partit troba "curiós" que es "condemni" a Zapata pels seus comentaris mentre a Fraga se'l va deixar participar en el redactat de la Constitució

Europa Press
1 min
Juan Carlos Monedero, dissabte a la constitució del nou Ajuntament de Madrid. EFE

MadridL'exsecretari de Programa d'Podem Joan Carles Monedero, altres membres de la direcció del partit i diputats autonòmics han mostrat el suport durant les últimes hores al regidor de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Madrid Guillermo Zapata.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Curiós que Fraga que va signar sentències de mort amb Franco pogués escriure la Constitució i es condemni a d'altres per tuitejar estupideses", assegura l'exmembre de l'executiva del partit en un dels missatges que ha difós al seu compte de la xarxa social Twitter, recollit per Europa Press.

Monedero, que va deixar fa un mes i mig els seus càrrecs a la direcció, ha sortit així en defensa del recentment nomenat regidor de l'equip de Manuela Carmena, després de la polèmica que han suscitat diversos 'tuits' polèmics que aquest va publicar el 2011.

"Guillermo Zapata explica el context d'uns tuits de fa quatre anys. Els del 'tamayazo', com sempre, segueixen enredant", ha apuntat Monedero en un missatge anterior, en què també enllaçava el text difós ahir per Zapata per demanar disculpes i explicar el context en el qual va difondre aquest tipus de correus, pels quals l'opsoició demana la dimissió com a regidor des de diversos grups polítics i moviments de defensa dels drets civils.

Podem no s'ha pronunciat al respecte i no ha emès cap tipus de valoració oficial però diversos dirigents i diputats autonòmics de la formació sí que han volgut mostrar el seu suport al regidor, utilitzant el 'hashtag' "#EsteEsZapata" per defensar-lo a les xarxes.

stats