Política 08/10/2014

Neix "Generació SÍ-SÍ" per eixamplar la majoria independentista entre els joves

La plataforma s'ha presentat aquest dimecres a la UB Raval de Barcelona i té com a objectiu fer arribar arguments a favor de la independència als instituts d'arreu del país

Ara
1 min

BarcelonaAquest dimecres ha nascut una nova plataforma en l'univers sobiranista, "Generació SÍ-SÍ". Joves de "totes les edats" s'han organitzat doncs en un nou espai per organitzar actes i accions en suport a la consulta del 9-N. Segons la nova plataforma, presentada a la UB Raval a Barcelona, es tracta de fer arribar als instituts d'arreu del país arguments a favor de la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des de "Generació SÍ-Sí" consideren que el 9-N és també una oportunitat pels joves i en aquest sentit, volen participar en la construcció d'un "futur millor".

Les iniciatives es basaran en actes al carrer, centres educatius i activitat a les xarxes socials. Una de les accions que es proposen, per exemple, és fer-se fotos amb un sobre, difondre cartells, adhesiu o flyers sobre el 9-N. El proper 30 d'octubre també s'organitzarà un acte central a Barcelona, d'entrada lliure, amb diversos grups musicals catalans.

Suport a la vaga d'estudiants

La nova plataforma ja ha donat suport a la vaga d'estudiants convocada aquest dimarts i dimecres per #Estudiants9N. Així ha animat als estudiants a fer ressò de la manifestació de les 19.00 d'aquest dimecres a plaça Universitat i de totes les accions que promoguin la consulta a través de les xarxes socials.

De fet, a la presentació de "Generació SÍ-SÍ" hi han assistit membres de la plataforma unitària a favor del 9-N on han valorat positivament els dos dies de vaga; segons el portaveu d'#Estudiants9N "s'ha aconseguit dur el debat de la desobediència al carrer".

stats