Política 22/04/2014

El PSC "lamenta" les dimissions del partit a Girona

Javi López emplaça el partit a "estar a l'altura" de cara a les europees

Sara González
1 min
El líder de les joventuts del PSC, Javi López, en roda de premsa / ACN

BarcelonaEl candidat del PSC a les eleccions les europees, Javi López, ha assegurat que el partit "lamenta" les dimissions que s'han produït aquest dimarts a la direcció de Girona i que ara esperen que el primer secretari territorial, Juli Fernández, doni explicacions i "actuï en conseqüència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb tot, López ha recordat la importància que tenen les pròximes eleccions europees i ha assegurat que tots els socialistes "comparteixen" el mateix projecte. "Espero que tothom estigui a l'altura de les circumstàncies", ha demanat.

I és que, segons ell, els comicis del 25 de maig seran un "termòmetre" de les polítiques del govern del PP i, en aquest sentit, avisa que la victòria de socialistes o populars a Europa es pot decidir tan sols per uns pocs eurodiputats.

López ha presentat aquest dimarts la seva campanya per "canviar Europa", on destaca la seva joventut (té 28 anys) com un dels valors positius per reivindicar el vot. Ha recordat, a més, que el 21 de maig es farà l'acte central de campanya a Barcelona amb l'assistència del candidat socialista europeu a presidir la Comissió Europea, Martin Schulz, i la candidata del PSOE, Elena Valenciano.

stats