Política 04/09/2014

Pedro Sánchez i Carme Chacón rebran a Madrid Societat Civil Catalana

La reunió es fa quan falta menys d'una setmana per la Diada.

Europa Press
1 min

BarcelonaEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i la responsable de Relacions Internacionals del partit, Carme Chacón, es reuniran aquest divendres a Madrid amb representants de Societat Civil Catalana (SCC), la plataforma contrària a la independència de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La trobada està programada per a dos quarts de set de la tarda a la seu central del PSOE, al carrer Ferraz de Madrid, segons ha informat SCC. Per part de l'associació hi aniran el seu president, Josep Ramon Bosch, el vicepresident primer, Joaquim Coll, i el vocal Àlex Ramos.

Aquesta reunió s'emmarca en els contactes de SCC amb representants polítics per explicar-los els motius de la seva creació i intercanviar punts de vista sobre la situació política i social de Catalunya i Espanya.

L'entitat ja es van reunir el passat 30 de juny amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i el 14 de juliol amb el president espanyol, Mariano Rajoy.

La reunió es produeix dos dies després que Sánchez es reunís amb Mas, a qui va proposar reformar la Constitució per millorar l'encaix de Catalunya amb la resta de l'Estat. També li va comunicar que el PSOE mai donarà suport a una consulta sobiranista com la prevista per al 9 de novembre perquè és "il·legal".

stats